Digitale jobdag woonzorgcentra Mintus – 9 maart 2021

Maak kennis met Mintus van bij joentus!

Maak op 9 maart 2021 van dichtbij kennis met de woonzorgcentra van Mintus via onze jobdag! Digitaal en heel eenvoudig, veilig van bij joentus. Ontdek op onze jobsite alvast alle vacatures waarin jij interesse hebt en schrijf je vervolgens in via dit formulier: Inschrijfformulier jobdag (inschrijven kan tot en met 28 februari 2021).

Na inschrijving zal je naar aanloop van de jobdag een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor een online vergadering van 30 min via het programma ‘Teams’ (we geven jou hierover – indien nodig – graag nog wat meer uitleg). Dit binnen het tijdslot dat je zelf hebt aangeven.

Wat mag je van dit half uur verwachten? Een verrassende en persoonlijke blik op het reilen en zeilen binnen de woonzorgcentra van Mintus. Wil je meer weten over de job zelf en jouw loopbaan bij Mintus? Onze loopbaancoach en een medewerker die actief is binnen de functie waarin je interesse toonde, maken je graag wegwijs. Interesse in meerdere functies? Geen probleem! Fijn dat enthousiasme, we stemmen alles zo goed mogelijk af op jouw maat.

Klaar voor een gezellige koffieklets? Vergeet dan zeker je adres niet door te geven in het formulier en wij zorgen alvast voor de tas. De koffie moet je zelf zetten. Dat mag gerust ook een theetje zijn!

Inschrijven kan tot en met 28 februari 2021!